Sunday, October 22, 2017
Home > Uncategorized > De mannelijke octopus kan het afnemen en haar in haar mantel

De mannelijke octopus kan het afnemen en haar in haar mantel

canada goose dames Canada goose childrenjas Teelt in Octopus Canada Goose Kinderjas canada goose dames

canada goose kinderjas Zeeleven is geweldig met mooie en kleurrijke zeedieren, zoals zeeschildpadden, octopus, zeepaard, enz. Ze leven in Canada Goose Jas Sale de Atlantische Oceaan, de Stille Oceaan en de Noordpool. Jonge octopus is een zacht bodied zee dier dat snel groeit, omdat het een zeer korte levensduur Canada Goose Outlet heeft. De octopus leeft gemiddeld drie tot vijf jaar, daarom heeft het geen tijd om te verspillen. Het verandert het voedsel dat het zeer goed in de lichaamsgewicht eet. Een jonge octopus legt elke dag 5 procent af. Zodra een octopus zijn volwassenheid bereikt, heeft het een drang om te eten. Net als alle schepselen is het doel van zijn leven te reproduceren. Zowel de mannelijke als de vrouwelijke octopus sterven na het paren. De man sterft na een paar maanden en het vrouwtje sterft kort nadat Canada Goose Sale de eieren luiken. Voor veel soorten is paring een flashy ritueel, maar voor octopussen is Canada Goose Jas Sale het alsof ze een zakelijke communicatie hebben. Canada goose jas outlet canada goose kinderjas

canada goose nederland Volgens de bioloog, als een vrouwelijke octopus klaar is om te eten, laat ze een chemische attractant vrij. Dit wordt verdeeld door de oceaanstromen. Dan worden de mannetjes door deze geur in de oceanische stromingen getrokken. Zodra de man het vrouwtje accepteert, zal hij de sperma’s die als spermatofoor worden genoemd, overbrengen. De mannelijke octopus heeft geen zuigers aan het einde van zijn derde rechterarm. Het is een gewijzigde structuur. De gewijzigde arm van de mannelijke octopus canada goose jassen heet hectocotylus. Het is een meter lang en het bevat een rij sperma daarin. Op basis van de soort komt de mannelijke octopus naar een ontvankelijk vrouw. Hij legt de arm in haar oviduct in. De mannelijke octopus kan het afnemen en haar in haar mantel opslaan. Later houdt de vrouw de arm tot ze de eieren legt. Op dit moment www.goedkopeparka.nl neemt ze de arm uit en spreidt het sperma over haar eieren om ze te bevruchten. Canada goose jas goedkoop canada goose nederland

canada goose parka Het vrouwtje is de bewaarder van de eieren totdat www.goedkopeparka.nl ze uitbroeden, en ze verliest het eten de hele tijd. Ze blaast de stromen over de eieren om ze schoon te houden. Ze beschermt ze tegen de roofdieren. De eieren incuberen gedurende 2 tot 10 maanden. Dit hangt af van de watertemperatuur en de soort. Canada goose jas verkoop canada goose parka

goedkoop canada goose jas Als ze eenmaal luiken, worden ze aan zichzelf overgelaten. Een van de bronnen heeft geschat dat 1 procent van hen overleeft. Dit geldt voor de reusachtige Stille Oceaan Octopus. Het hangt allemaal af van de octopussoort; Sommige octopussen zullen hun leven beginnen als een kleine vlek die in het oceaanoppervlak drijft. Ze weven naar beneden als ze een grotere maat bereiken. Overwegende dat sommigen een beetje groter op de bodem van de oceaan beginnen. Weinig is bekend over de octopus vanwege zijn reclusive goose ladies goedkoop canada goose jas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *